januari 29, 2007

Foto's en nog eens foto's

Het begint hier meer en meer op een fotoblog te trekken maar dat is in feite de bedoeling niet, vandaar dat ik een aparte site wou maken. Komt nog...het komt...zal waarschijnlijk vanaf midden februari ook werken aan een eigen site en dan is het gedaan met die blogger. Het heeft zo zijn voordelen... . En goei nieuws of geen goei nieuws, ben ondertussen ook bezig met het vervolg op mijn (eigenlijk vrij lang) kortverhaal, Zoekterm: 'murder in mind'.
Voor de rest kan de productiviteit niet op. Hier volgen dan nog eens twee foto's, kon moeilijk kiezen tussen de twee.

Decolletage 1

Decolletage 2

(C)V.L.

januari 24, 2007

A saddish reflection

(C)V.L.

januari 22, 2007

De laatste...

Hier volgen nog eens twee, de laatste. Geen reeks maar kan het niet laten van ze toch te posten. De eerste gekozen omwille van de parelmoeren glans (links) en lichtinval,

de tweede omwille van scherpte en vorm.


(C)V.L.

Reeks twee

(C) V.L.

januari 21, 2007

Reeks één.

(C) V.L.

Moet zeggen, héél vervelend om geen titel te kunnen vinden. Maar omdat deze trio een reeks is van een concept dat uit drie of vier reeksen bestaat, ben er nog niet uit, noem ik het dan maar reeks één.
In ieder geval, als het hier stil is, ben ik meestal bezig met iets oftewel mezelf aan het vervelen. Kan eigenlijk niet zo goed tegen verveling. Zonde van de tijd trouwens. Als ik me een tijd verveeld heb of gewoon de fut niet heb gehad om actief te zijn, wat ik de afgelopen weken regelmatig had ondervonden, schiet ik op een bepaald moment in actie en is het net of er tijd tekort is dan. Terwijl ik daarvoor zeeën van tijd ondervond. Tja, tijd is relatief hé. Het werkt enorm deprimerend wanneer je je bewust bent van je laksheid en er niks aan kunt veranderen. Net of je verlamd bent.
De stilte heeft in ieder geval voor veel inspiratie gezorgd en ben natuurlijk ook blij dat die laksheid nu eindelijk voorbij is.;-)

januari 20, 2007

Tupelo Blues - John Lee Hooker

januari 13, 2007

Mark Lanegan Band - I'll take care of you (live)

januari 09, 2007

Zonder titel

(C)V.L.


Begin die winterslaper stilletjes aan beu te worden. Op een andere pc ziet hij er anders uit. Minder goed dan op de mijne i.i.g. en dat is minder want op de mijne komt het plaatje overeen met hoe hij er afgedrukt uitziet.
Tijd voor iets anders. Ben maar wat aan het experimenteren. Ik weet dat het nog niet allemaal optimaal is maar al doende leert men. Heb een afschuwelijk nieuwjaar gehad, ga niet in de details treden. Het belangrijkste is dat ik terug ok ben. En ondertussen ontwaakt uit een diepe lethargische slaap die nodig was om mijn shocktoestand te boven te komen. Psychopaten en psychoten kunnen best voorgoed mijn pad niet kruisen want ben in staat hun schedel in te slaan. Negatieve en gefrustreerde mensen dat er rondlopen, zeg. Verbaast me telkens weer hoeveel dat dat er zijn. En hun enige doel is de anderen frustreren i.p.v. iets aan zichzelf te veranderen.
Afin, ik blijf optimistisch, positieve mensen zijn er ook ;-)
(evt. twee keer op het plaatje klikken om een optimale uitvergroting te hebben)